GyőrBox használati utasítás

Szekrény bérlés indítása
Érintse a kártyáját a szekrényajtón levő kártyaolvasóhoz. Ha a szekrény foglalt, a rendszer piros jelzést fog adni. Ellenőrizze a rekeszek foglaltságát a www.gyorbox.hu oldalon és válasszon egy szabad rekeszt. Amennyiben a szekrény szabad, a zár ki fog nyílni zöld jelzés felvillanása mellett. Nyissa ki az ajtót. Ekkor a fényjelzés pirosra vált azt jelezve, hogy a szekrény a zárás után foglalt lesz. Helyezze be a kerékpárt és zárja be az ajtót. Ekkor a piros fényjelzés villogással jelzi, hogy a bérlés elindult.

Ha ajtónyitás után meggondolja magát és mégse szeretné kibérelni a szekrényt, úgy nyomja meg az ajtó belső oldalán található nyomógombot. Ekkor a fényjelzés zöldre vált azt jelezve, hogy a szekrény a zárás után szabad állapotban marad.

Figyelem: ha a szekrényajtót piros fényjelzés mellett csukja, úgy a rekesz az Ön nevére kerül, aminek bérleti díját felszámolja a rendszer!

Bérlés befejezése:
Érintse a kártyáját a szekrényajtón levő kártyaolvasóhoz. Amennyiben a szekrény az Ön nevén van, a zár ki fog nyílni zöld jelzés felvillanása mellett. Nyissa ki az ajtót. Ekkor a fényjelzés zöldre vált azt jelezve, hogy a szekrény a zárás után szabad lesz. Vegye ki a kerékpárt és zárja be az ajtót. Ekkor a zöld fényjelzés felvillanása jelzi, hogy a szekrény bérlés lezárult.

Ha ajtónyitás után meggondolja magát és mégse szeretné kivenni a kerékpárt a szekrényből, úgy nyomja meg az ajtó belső oldalán található nyomógombot. Ekkor a fényjelzés pirosra vált, azt jelezve, hogy a szekrény a zárás után az Ön nevére fog kerülni.

Figyelem: ha a szekrényajtót zöld fényjelzés mellett csukja, úgy a rekesz szabad állapotba kerül és bárki ki tudja nyitni a saját GyőrBox kártyájával!