Kedvező árak a GyőrBox rendszeres felhasználóknak!

A használatért fizetendő: Bérlés díja + Kártyadíj 

Bérlés és kártya díj

A GyőrBox használatához, a GyőrBox rendszerhez való hozzáférést biztosító GyőrBox kártya vásárlása szükséges.

Kedvezményes bérlési díj
Bérlés díja 40Ft/óra
A GyőrBox kártya díja 600Ft/kártya
AYCM Győrbox kártya díja 480Ft/kártya
ETO FC Győr bérlettel Győrbox kártya díja 510Ft/kártya

Az AYCM-től vásárolt GyőrBox kuponnal rendelkezők, 20% kedvezménnyel juthatnak hozzá GyőrBox kártyához. Az ETO FC Győr bérlettel rendelkezők, minden GyőrBox kártyára 15% kedvezményre jogosultak.

 

A GyőrBox használatához, a GyőrBox rendszerhez való hozzáférést biztosító GyőrBox kártya vásárlása szükséges.

GyőrBox kártyák a kártyaértékesítő helyen vásárolhatók meg.

Ezen felül a kártya kiváltásakor minimum 2.000 Ft-nak megfelelő összeget fel kell tölteni minden egyes kiváltott kártyára. Amennyiben a kártyát nem kívánja tovább használni, a feltöltött összeg fel nem használt részét a Kártyaértékesítő helyeken visszafizetjük. A GyőrBox használatának díja a feltöltött összegből kerül levonásra.  10 óra használat után, amikor a díjazás eléri a 400 Ft-ot, nem számláz többet a rendszer, így a maximális díj 400 Ft/nap. Amennyiben több napig tárolja a kerékpárt, akkor a követező napon automatikusan elindul a 40 Ft/óra számlázása és 10 óra után 400Ft-nál ismét megáll.

Fontos: Ha elfogy a kártyára feltöltött pénz és tartozás van- tehát negatív az egyenleg- nem lehet használni a kártyát addig, amíg nem lesz feltöltve a kártya a túlhasználat költségével és a minimum egyenleggel.